Astrolog og Healer Katharina Westblikk -

Yoga og Meditasjon

I astrologitimene får vi et mentalt overblikk over hva som omgir situasjonen, hva som gjør at den har oppstått og jeg gir råd til hva man kan gjøre for å jobbe med dette.
I nesten alle tilfeller vil jeg anbefale meditasjon.'
Jeg tilbyr derfor terapi timer som jeg skreddersydd etter ditt behov. 
Jeg tilbyr å lære vekk forskjellige meditasjons og yoga teknikker. Du vil få øvelser med hjem.
Jeg tilbyr også skreddersydde guidete meditasjoner som jeg tar deg igjennom etter hva det er du ønsker å jobbe med, sammen med pusteøvelser og lette rolige yogaposisjoner.
Det er også mulig å kombinere timer med en time astrologi og en time meditasjon/yoga.

Har du et spesielt tema du ønsker å dykke inn i og virkelig jobbe med tilbyr jeg også terapi pakker for deg og for par.
Astrologi er virkelig et supert verktøy å ha i parterapi. da kan man virkelig stikke hull på problemet, komme til kjernen og få yogaøvelser og meditasjon som dere kan gjøre sammen for å styrke forholdet deres.

Jeg har yogakurs fast tre ganger i måneden. Jeg har astroyoga hver nymåne og fullmåne som er knyttet til akkurat den energien vi omgir oss med da for å virkelig kunne sette gode intensjoner og jobbe i oss selv. Jeg har også et fast kurs på 4 timer som heter åpent hjerte og tilstedeværelse hvor vi gir oss selv et pusterom slik at vi kan jobbe med det hjertet har bært på lenge. I trygge og rolige omgivelser.


Website Builder drives av  Vistaprint
MapQuest Avtalevilkår Kart/veibeskrivelse er kun for informasjonsbehov. Brukeren tar fullt ansvar for anvendelsen av programet. MapQuest, Vistaprint, og deres leverandører tar ingen ansvar for innhold, veiforhold eller tidsforhold.